Aanmelden nieuwe leerlingen

Informatief gesprek

Bent u op zoek naar een fijne school voor uw kind en wilt u graag meer informatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en maak kennis met het team en de kinderen. Wij laten u graag de school in werking zien zodat u de sfeer kunt proeven en onze werkwijze kunt bekijken. Er is dan ook alle mogelijkheid om uw vragen te stellen. U kunt een afspraak maken met Danielle Claassen (directeur). 

Uw kind(eren) aanmelden

Zodra uw kind 3 jaar is, kunt u uw kind aanmelden. Het aanmeldformulier is via school te verkrijgen. Wanneer u een mail stuurt met uw gegevens, sturen wij u een aanmeldformulier toe. Mailadres: info@patereymard.nl 

Uw kind start op school

Ongeveer 4 weken voor uw kind 4 jaar wordt, krijgt u bericht van de leerkracht. Uw kind wordt uitgenodigd voor een aantal wenmomenten. Tevens wordt u als ouders/verzorgers tijdens de wenperiode uitgenodigd voor een intakegesprek met de leerkracht. Dit gesprek heeft als doel om informatie uit te wisselen over uw kind. Het is fijn om uw kind ook vanuit uw ervaring te leren kennen en mochten er speciale (onderwijs)behoeftes zijn, dan kunnen deze meteen in kaart gebracht worden.

Oudercommunicatie

Zodra uw kind komt wennen, vragen wij u om een account aan te maken voor Parro, onze app voor oudercommunicatie. Op deze manier blijft u op de hoogte van actuele zaken op school.